top of page
Adatvédelem

Amikor a VIAR Studio Kft. weblapját látogatja, személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai kétféleképpen kerülhetnek a kezelésünkbe. Egyrészt az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másrészt Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy egyéb személyes adatát, ha a honlap használata során kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat, úgy alakítottuk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, a hatályos törvényi rendelkezések betartásával történjen.

 

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a VIAR Studio Kft. nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek. A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a VIAR Studio Kft. maga végzi.

Az internetes honlapunk üzemeltetése során kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

A honlap üzemeltetéséhez teljesen független külső szolgáltató (WIX.com) szerver gépeit vesszük igénybe.

Az adatkezelés jogalapjáról, az adatfeldolgozókról és a weboldalunk által használt sütikről itt tájékozódhat.

Ha kérdése, észrevétele lenne, kérjük kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használja.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. A VIAR Studio Kft. más tevékenységei során is kapcsolatba kerül ügyfelekkel, partnerekkel, melynek során kezeli az érintettek személyes adatait. Erről bővebben adatkezelési tájékoztatónkban olvashat.

bottom of page